4 laser hair removal


Go Back   4 Laser Hair Removal Forums > General > Site Feedback & Help

Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 11-21-2005, 05:15 PM   #1
Chrissie
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: united kingdom
Posts: 26
Lightbulb Been sluggish over the last few days

Ive noticed the loading times on the forums has been quite slow over the last few days, and thought id mention it. There are alot of things also going around hitting forums with it being the christmas period and more people thinking its fun to attack our communities so lets all try and keep it a nice place for us all to chat in and keep our eyes open.
Chrissie is offline   Reply With Quote
Unread 11-21-2005, 09:44 PM   #2
eShutterBUG
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 29
Default

Hmm, I haven't noticed anything. What kind of computer and internet connection are you using?
eShutterBUG is offline   Reply With Quote
Unread 11-22-2005, 07:54 AM   #3
Chrissie
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: united kingdom
Posts: 26
Default

P4 3.4 , 1 gig of ram , and a 3mb broadband intrenet connection, the only thing, thats wrong with my computer at the moment is i blew my graphics card up.. You think its my connection then?
Chrissie is offline   Reply With Quote
Unread 11-22-2005, 02:34 PM   #4
Chris
Administrator
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 60
Default

The server this site is on is very under-loaded so I don't think its a problem on this end.
Chris is offline   Reply With Quote
Unread 11-23-2005, 04:18 AM   #5
Liz
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 47
Default

Actually, the site has been seeming quite fast lately. Maybe it was on your site (wireless problems maybe?)
Liz is offline   Reply With Quote
Unread 11-23-2005, 04:20 AM   #6
eShutterBUG
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 29
Default

Is it still moving slow now? It's possible the server was busy or maybe your internet connection was busy at that time. It still seems fine to me, as fast as it ever was.
eShutterBUG is offline   Reply With Quote
Unread 11-23-2005, 07:32 AM   #7
Chrissie
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: united kingdom
Posts: 26
Default

After everything you have all said its probably my internet providers , sorry chris, i bet it is my end playing up not yours
Chrissie is offline   Reply With Quote
Unread 12-07-2005, 02:00 PM   #8
gerifan
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 12
Default

I'm on diel up and it seems to be extra fast to for some reason I just hope it stays like that anyone else going extra fast today?
gerifan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:09 PM.


Powered by: vBulletin , Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Limited.
Site Copyright Jalic LLC 2005.